Vanaf 1 februari 2018 samen verder onder de naam 1nergiek

De laatste jaren zijn de identiteit, kennis en kunde van de labels Teico Service, SGA Schoonmaak, 1nergiek en Glas&Rein, samen de Professional Facility Services Group, steeds meer naar elkaar toegegroeid. Vanaf 1 februari 2018 gaan zij daarom verder onder de naam 1nergiek.

“Onder de naam 1nergiek dragen wij onze gezamenlijke kernwaarden eenheid, expertise en enthousiasme nog beter uit. Wij geloven in de kracht van onze mensen. Daarom staat het welzijn van onze mensen voorop. En dat komt ten goede aan onze collega’s én opdrachtgevers,” aldus Annemarie Buijs, algemeen directeur bij 1nergiek.

Teico Service (sinds 1981) en SGA Schoonmaak (sinds 1922) zijn al geruime tijd gevestigde namen op de markt. In 2015 zijn 1nergiek en Glas&Rein hier als jongste telgen bijgekomen en zijn de bedrijven gefuseerd. De uitstraling naar buiten bleef door het behoud van de verschillende merknamen echter gescheiden. Annemarie Buijs legt uit: “een bewuste keuze. We wilden onze opdrachtgevers graag de vertrouwde uitstraling blijven geven en voortbouwen op de kracht van deze merken.”

Nu komt daar met de naamswijziging naar 1nergiek dus verandering in. Waarom de naamswijziging en waarom 1nergiek? Annemarie: “het moment is daar om een eenduidiger beeld naar buiten te brengen. De verschillende merken leverden naast een vertrouwd geluid, ook vertraging en onduidelijkheid op. We zijn een frisse, moderne en duurzame organisatie en willen dit ook uitstralen. Dat lukt ons inziens het beste met een nieuwe naam als 1nergiek”.

Samen 1nergiek

1nergiek is actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen. Onze organisatie telt 700 medewerkers en is een middelgrote speler op de zakelijke schoonmaakmarkt. Vanzelfsprekend maken wij schoon. Maar door onze aandacht voor mens en welzijn zorgen we ook voor optimaal leef-, werk- en winkelplezier van onze opdrachtgevers en hun gasten. Hiervoor bieden wij een scala van diensten, van huismeester tot receptionist, van handyman tot groenvoorziening.

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's