Maatwerk?

Maatwerk schoonmaakoplossingen zijn oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de klant. Maatwerk oplossingen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om de schoonmaak efficiëntie te verbeteren, de kosten te verlagen of de kwaliteit van de schoonmaak te verhogen.

Maatwerk oplossingen

Afgestemd op behoeften

Maatwerk schoonmaakoplossingen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de schoonmaakefficiëntie, de kostenbesparing en de kwaliteit van de schoonmaak. Door maatwerk oplossingen te gebruiken, kunnen bedrijven hun schoonmaakkosten verlagen, de kwaliteit van de schoonmaak verbeteren en de productiviteit verhogen. Er zijn veel verschillende soorten maatwerk schoonmaakoplossingen. Enkele voorbeelden zijn: Gespecialiseerde schoonmaakmiddelen en-apparatuur. op maat gemaakte schoonmaakschema’s, training voor schoonmaakpersoneel en monitoring en rapportage van schoonmaakprestaties

Uw contactpersoon

Eddy Tempelaars

Werkwijze

Wij werken voor

Bij de opdrachtgevers die bij ons passen én wij bij hen! Wij zijn actief in kantooromgevingen, de culturele sectorscholenretailhotelszorginstellingenindustrie en logistiek. Wij kennen het verschil, leggen het accent en doen meer voor onze opdrachtgevers. Van museum, klaslokaal, winkelcentrum, sportruimte, hotelkamer tot high end kantoor.

Glasbewassing

Bij 1nergiek vinden we glasbewassing een ambacht. En onze vakmensen? Die maken het verschil.

Schoonmaak

Onze schooncollega’s verzorgen de dagelijkse schoonmaak op locatie, overdag en in de avonduren. Zowel op vaste basis, als wanneer

Diensten

Andere diensten

Onze schooncollega’s verzorgen de dagelijkse schoonmaak op locatie, overdag en in de avonduren. Zowel op vaste basis, als wanneer dit nodig is. Hierbij hebben zij altijd oog voor de complete presentatie van hun werkplek. Dus ook als er zich een technisch mankement voordoet of als extra onderhoud nodig is wordt dit gezien. Onze schooncollega’s signaleren, melden en lossen het op. Daarmee zorgen we iedere dag weer voor een fijne, frisse locatie.

decor-gray

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's