Diensten

Bij 1nergiek geloven we dat onze diensten niet alleen moeten zorgen voor een glanzende omgeving, maar juist ook voor een glimlach op het gezicht van onze eigen schooncollega’s en daardoor ook onze opdrachtgevers. Ja, wij houden spik en span schoon, mét oog voor de omgeving en de mens.

Bij 1nergiek gaan we verder dan alleen maar schoonhouden. Natuurlijk mag je van ons verwachten dat we schoon, schoner, schoonst leveren, en dan? Ons ultieme doel is om altijd bij te dragen aan een aangename ervaring voor jouw collega’s, gasten of klanten. We begrijpen dat mensen zich graag bevinden in een schone, frisse en verzorgde omgeving.

 

Onze diensten zijn veelomvattend en op maat gemaakt op jouw behoeften. Of het nu gaat om reguliere schoonmaak, specialistische reiniging, leveren van huismeesters, receptionisten, of zelfs speciale projecten, wij staan klaar om het tot in perfectie te verzorgen.

Dat is de 1nergiek belofte.

Werkwijze

Werkwijze

Waar vind je de schooncollega’s van 1nergiek? Bij de opdrachtgevers die bij ons passen én wij bij hen! Wij zijn actief in kantooromgevingen, de culturele sectorscholenretailhotels

zorginstellingenindustrie en 

logistiek. Wij kennen het verschil, leggen het accent en doen meer voor onze opdrachtgevers. Van museum, klaslokaal, winkelcentrum, sportruimte, hotelkamer tot high end kantoor.

Ervaringen

Wat anderen over ons zeggen

Tapijt van het kantoor moest gereinigd worden, zaten vlekken in en was door de jaren heen vies geworden. Zij hebben dit vakkundig gereinigd en alle vlekken zijn weg. Aardig personeel en vakkundig tegen een eerlijke prijs.

Marco van Kleef

 – 

M/V WORKS

1nergiek is een top bedrijf om voor te werken zal er graag terug gaan de volgende keer

Etienne van basten

 – 

Etienne van basten

Vorige
Volgende

Over ons

Over 1nergiek

Schoon, schoner, schoonst. 1nergiek is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat spik en span schoonmaakt, mét oog voor de omgeving. Onze kracht? Dat zijn onze mensen. Daarom stellen wij het welzijn van onze mensen voorop. De winst hiervan is groot, voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers. Daarom doen we meer dan schoonmaken alleen.

1nergiek is actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen. Elke branche vraagt om een specifieke aanpak. Wij kennen het verschil, leggen het accent en doen meer. Onze organisatie telt 500 medewerkers en is een middelgrote speler op de zakelijke schoonmaakmarkt. Naast schoonmaken en glasbewassing zijn we expert in bijvoorbeeld vloeronderhoud, dieptereiniging en graffitiverwijdering en leveren we facilitaire ondersteuning op diverse vlakken.

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's