Facilitaire dienstverlening

Een prettige ontvangst begint met een warm welkom.

Facilitaire dienstverlening

Een prettige ontvangst in een schone omgeving begint met een warm welkom. Dat warme welkom zit in een set van zaken en taken die 1nergiek voor je kan regelen. Daarom denken wij graag mee over inkopen, uitvoeren en controleren van de complete facilitaire dienstverlening. Denk aan hosts en hostesses waaraan je de ontvangst van je gasten kunt toevertrouwen. Maar ook aan beveiligen en groenvoorziening. Heb je een vraagstuk over facilitaire dienstverlening? Wij van 1nergiek bieden onze opdrachtgevers professionele en representatieve ondersteuning.

Uw contactpersoon

Martine van der Graaf

Werkwijze

Wij werken voor

Bij de opdrachtgevers die bij ons passen én wij bij hen! Wij zijn actief in kantooromgevingen, de culturele sectorscholenretailhotelszorginstellingenindustrie en logistiek. Wij kennen het verschil, leggen het accent en doen meer voor onze opdrachtgevers. Van museum, klaslokaal, winkelcentrum, sportruimte, hotelkamer tot high end kantoor.

Facilitaire dienstverlening

Een prettige ontvangst begint met een warm welkom.

Huismeesters

Bij grotere projecten zoals een winkelcentrum of een kantoortoren verzorgt 1nergiek ook huismeesterdiensten. Onze

Diensten

Andere diensten

Onze schooncollega’s verzorgen de dagelijkse schoonmaak op locatie, overdag en in de avonduren. Zowel op vaste basis, als wanneer dit nodig is. Hierbij hebben zij altijd oog voor de complete presentatie van hun werkplek. Dus ook als er zich een technisch mankement voordoet of als extra onderhoud nodig is wordt dit gezien. Onze schooncollega’s signaleren, melden en lossen het op. Daarmee zorgen we iedere dag weer voor een fijne, frisse locatie.

decor-gray

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's