Glasbewassing

Bij 1nergiek vinden we glasbewassing een ambacht. En onze vakmensen? Die maken het verschil. Wij vinden ook dat er bij glasbewassing niets boven handwerk gaat. Hoe innovatief de ontwikkelingen ook zijn.

Glasbewassing

Bij 1nergiek vinden we glasbewassing een ambacht. En onze vakmensen? Die maken het verschil. Wij vinden ook dat er bij glasbewassing niets boven handwerk gaat. Hoe innovatief de ontwikkelingen ook zijn. Mede door regels en voorschriften op gebied van veiligheid zoeken we altijd naar een oplossing passend bij de situatie. Dit biedt ons dagelijks de uitdaging de kwaliteit van een ambachtsman te leveren, want dat blijft ons uitgangspunt.

Uw contactpersoon

Joost Comes

Werkwijze

Wij werken voor

Bij de opdrachtgevers die bij ons passen én wij bij hen! Wij zijn actief in kantooromgevingen, de culturele sectorscholenretailhotelszorginstellingenindustrie en logistiek. Wij kennen het verschil, leggen het accent en doen meer voor onze opdrachtgevers. Van museum, klaslokaal, winkelcentrum, sportruimte, hotelkamer tot high end kantoor.

Maatwerk?

Maatwerk schoonmaakoplossingen zijn oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de klant.

Glasbewassing

Bij 1nergiek vinden we glasbewassing een ambacht. En onze vakmensen? Die maken het verschil.

Diensten

Andere diensten

Onze schooncollega’s verzorgen de dagelijkse schoonmaak op locatie, overdag en in de avonduren. Zowel op vaste basis, als wanneer dit nodig is. Hierbij hebben zij altijd oog voor de complete presentatie van hun werkplek. Dus ook als er zich een technisch mankement voordoet of als extra onderhoud nodig is wordt dit gezien. Onze schooncollega’s signaleren, melden en lossen het op. Daarmee zorgen we iedere dag weer voor een fijne, frisse locatie.

decor-gray

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's