Branches

In de wereld van schoonmaak is onze focus veelzijdig. Van sprankelende kantoren en gastvrije hotels tot zorginstellingen vol aandacht en industriële complexen vol bedrijvigheid. Onze teams zijn toegewijd en passen zich naadloos aan elke setting aan. Met één gedeelde missie: het bieden van ongeëvenaarde schoonmaakdiensten die bijdragen aan gezonde, veilige en aangename werkplekken voor iedereen. Want voor ons draait het om meer dan alleen schoonmaken, het gaat om zorg voor onze schooncollega’s en waardevolle opdrachtgevers.

Waar vind je de schooncollega’s van 1nergiek? Bij de opdrachtgevers die bij ons passen én wij bij hen! Wij zijn actief in kantooromgevingen, de culturele sector, scholen, retail, hotels, zorginstellingen, industrie en logistiek

Wij kennen het verschil, leggen het accent en doen meer voor onze opdrachtgevers. Van museum, klaslokaal, winkelcentrum, sportruimte, hotelkamer tot high end kantoortoren.

Ervaringen

Wat anderen over ons zeggen

Tapijt van het kantoor moest gereinigd worden, zaten vlekken in en was door de jaren heen vies geworden. Zij hebben dit vakkundig gereinigd en alle vlekken zijn weg. Aardig personeel en vakkundig tegen een eerlijke prijs.

Marco van Kleef

 – 

M/V WORKS

1nergiek is een top bedrijf om voor te werken zal er graag terug gaan de volgende keer

Etienne van basten

 – 

Etienne van basten

Vorige
Volgende

Over ons

Over 1nergiek

Schoon, schoner, schoonst. 1nergiek is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat spik en span schoonmaakt, mét oog voor de omgeving. Onze kracht? Dat zijn onze mensen. Daarom stellen wij het welzijn van onze mensen voorop. De winst hiervan is groot, voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers. Daarom doen we meer dan schoonmaken alleen.

1nergiek is actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen. Elke branche vraagt om een specifieke aanpak. Wij kennen het verschil, leggen het accent en doen meer. Onze organisatie telt 500 medewerkers en is een middelgrote speler op de zakelijke schoonmaakmarkt. Naast schoonmaken en glasbewassing zijn we expert in bijvoorbeeld vloeronderhoud, dieptereiniging en graffitiverwijdering en leveren we facilitaire ondersteuning op diverse vlakken.

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's