Specialistisch onderhoud

De schooncollega’s van 1nergiek verzorgen ook specialistische reiniging en onderhoud. Van de reiniging van gevels en graffiti, vloeren- en raambekleding, dieptereiniging van keuken en sanitair, werkplekhygiëne tot calamiteitendienst.

Specialistisch onderhoud

De schooncollega’s van 1nergiek verzorgen ook specialistische reiniging en onderhoud. Van de reiniging van gevels en graffiti, vloeren- en raambekleding, dieptereiniging van keuken en sanitair, werkplekhygiëne tot calamiteitendienst. Ook het in de winter begaanbaar houden van bijvoorbeeld de ingang van parkeergarages behoort tot ons dienstenpakket.

Uw contactpersoon

Joost Comes

Werkwijze

Wij werken voor

Bij de opdrachtgevers die bij ons passen én wij bij hen! Wij zijn actief in kantooromgevingen, de culturele sectorscholenretailhotelszorginstellingenindustrie en logistiek. Wij kennen het verschil, leggen het accent en doen meer voor onze opdrachtgevers. Van museum, klaslokaal, winkelcentrum, sportruimte, hotelkamer tot high end kantoor.

Specialistisch onderhoud

De schooncollega’s van 1nergiek verzorgen ook specialistische reiniging en onderhoud. Van de reiniging van

Schoonmaak

Onze schooncollega’s verzorgen de dagelijkse schoonmaak op locatie, overdag en in de avonduren. Zowel op vaste basis, als wanneer

Diensten

Andere diensten

Onze schooncollega’s verzorgen de dagelijkse schoonmaak op locatie, overdag en in de avonduren. Zowel op vaste basis, als wanneer dit nodig is. Hierbij hebben zij altijd oog voor de complete presentatie van hun werkplek. Dus ook als er zich een technisch mankement voordoet of als extra onderhoud nodig is wordt dit gezien. Onze schooncollega’s signaleren, melden en lossen het op. Daarmee zorgen we iedere dag weer voor een fijne, frisse locatie.

decor-gray

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's