1nergiek wint in 2023 voor de 3e keer de Integron Medewerkersbeleving Award!

Geweldig nieuws! 🏆 We zijn ontzettend trots om aan te kondigen dat 1nergiek voor de derde keer op rij de Integron Beleving Award heeft gewonnen in de categorie facilitaire dienstverlening! 🧡

Het is onze missie om onze schooncollega’s zo goed mogelijk te coachen en faciliteren, zodat zij zich iedere dag vol energie en enthousiasme kunnen inzetten bij onze opdrachtgevers.

Deze geweldige erkenning is gebaseerd op meer dan 120 medewerkeronderzoeken die in 2022 zijn uitgevoerd door Integron bij andere bedrijven. Onze schooncollega’s hebben ons beoordeeld met een gemiddelde tevredenheidsscore van maar liefst 8,1 en een Employee Net Promoter Score (eNPS) van +20. Dit bevestigt dat 1nergiek erin slaagt een geweldige werkomgeving te creëren waarin onze schooncollega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen.

Voor 1nergiek zijn de schooncollega’s waar het werkelijk om draait; zij zijn ons succes! Hun inzet en harde werk verdienen deze prijs en tonen aan dat hun bijdrage van onschatbare waarde is. We zijn enorm trots op de groei van onze medewerkerstevredenheid, van 7,84 (2019 en 2021) naar een score van 8,1 in 2022. De schooncollega’s hebben gesproken: 1nergiek zit op de goede weg. Samen zullen we blijven werken aan een veilige werkomgeving voor onze schooncollega’s.

Graag willen we Integron bedanken voor het uitvoeren van het medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) en het toekennen van deze prachtige award! Maar bovenal willen we onze schooncollega’s bedanken. Jullie zijn goud waard!

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's