Meetingroom host – Utrecht

Ben jij degene die de klanten van onze opdrachtgever ontvangt en te woord staat en het de klant aan niets zal ontbreken? Lees dan verder.

Wat ga je doen?

Als meetingroom host zorg jij er voor dat het de klanten van onze opdrachtgever aan niets ontbreekt. De meetingrooms zijn dagelijks op orde en netjes (geen rondslingerende spullen), pantry netjes en op orde houden, bevoorraden koffiebekertjes en koffieautomaat, sanitaire ruimte meerdere malen checken en schoonmaken, prullenbakken legen, meubilair op juiste plaats weer terug zetten, om kunnen gaan met een tablet, je bent het aanspreekpunt voor zowel externe als interne bezoekers.
Als meetingroom host maak je onderdeel uit van ons team schooncollega’s bij onze opdrachtgever.

Wat vragen wij van je?

  • Je ziet er netjes en verzorgd uit;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en levert graag kwaliteit;
  • Woonachtig in Utrecht of nabije omgeving;
  • Je spreekt goed Nederlands en je kan je verstaanbaar maken in het Engels

Wat krijg je hiervoor terug?

In de functie van meetingroom host vragen wij veel van je, maar je krijgt er ook veel voor terug! Je werkt in een gezellig team van (vaak) internationale collega’s. De opdrachtgever is een van onze mooiste opdrachtgever. We betalen een salaris conform de schoonmaak CAO.

Solliciteren.

Als je dit leest en je hart gaat sneller kloppen, solliciteer direct en stuur dan motivatie en je CV naar pz@1nergiek.nl. We zien je reactie graag tegemoet!