Medewerker housekeeping in hotel – Aalsmeer/Schiphol-Oost

Houd je van schoonmaken en ben je niet bang om hard te werken? Dan is de baan als medewerker housekeeping in een gerenommeerd hotel in Aalsmeer iets voor jou! Doordat je parttime werkt is deze baan goed te combineren met gezin of studie.

Als medewerker housekeeping zorg jij er voor dat de hotelkamers er weer spik en span uitzien. Blinkend schoon en heerlijk fris. Waar jij bent geweest lijkt alles als nieuw. Lakens zo glad als een spiegel, ramen kraakhelder en een vloer waar je van kan eten. ‘Schoon en netjes’ is jouw handelsmerk. Je behandelt onze kamers als je eigen huis en onze gasten als familie. Een mooi opgemaakt bed, schone handdoeken en voldoende toiletartikelen… jij zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt. Dit doe je uiteraard samen met je schooncollega’s. Het is hard werken, maar ook heel gezellig!

Wij vragen:

  • Je ziet er netjes en verzorgd uit
  • Je kunt goed zelfstandig werken en levert graag kwaliteit
  • Woonachtig in de omgeving van Schiphol, zoals Amsterdam, Hoofddorp of Amsterdam
  • Je spreekt goed Nederlands (spreek en versta je ook Engels, dan is dat mooi meegenomen!)
  • Werkervaring in de hotellerie is een pré

Je begint je werkdag vanaf 9 uur ’s ochtends en werkt gemiddeld vier tot zes uur per dag. Je bent 4 à 5 dagen per week beschikbaar, waarbij je bij toerbeurt ook in de weekenden en feestdagen ingedeeld wordt. Het is dus fijn als je flexibel beschikbaar bent!

Wij bieden:

In de functie van medewerker housekeeping vragen wij veel van je, maar je krijgt er ook veel voor terug! Je werkt in een gezellig team van (vaak) internationale collega’s. Jouw werkplek is over het algemeen goed bereikbaar met openbaar vervoer. We betalen een salaris conform de schoonmaak CAO.

Meer weten?

Ben jij die persoon die dienstverlenend is en zijn werkzaamheden in perfectie wil uitvoeren? Solliciteer dan nu en vul onderstaand formulier in!

Heb je vragen? Neem contact op met onze afdeling P&O op kantoordagen tussen 08:30 en 17:00 uur op nummer 088 – 235 83 40. We zien graag je reactie graag tegemoet.