Over ons

1nergiek is actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen. Onze organisatie telt 500 medewerkers en is een middelgrote speler op de zakelijke schoonmaakmarkt. Vanzelfsprekend maken wij schoon. Maar door onze aandacht voor mens en welzijn zorgen we ook voor optimaal leef-, werk- en winkelplezier van onze opdrachtgevers en hun gasten. Hiervoor bieden wij een scala van diensten, van huismeester tot receptionist, van handyman tot groenvoorziening.

 

Schoon, schoner, schoonst. 1nergiek is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat spik en span schoonmaakt, mét oog voor de omgeving. Onze kracht? Dat zijn onze mensen. Daarom stellen wij het welzijn van onze mensen voorop. De winst hiervan is groot, voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers.

Hoe is 1nergiek onstaan?

Professional Facility Services Group (PFSG) kent een rijke geschiedenis in schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Bij elkaar meer dan honderd jaar. Het bedrijf is in 2015 ontstaan uit een fusie van schoonmaakbedrijven Teico Service (1981) en SGA Schoonmaak (opgericht in 1921 als de WSBZ). Daaruit ontstonden glasbewassings- en reinigingsspecialist Glas&Rein en 1nergiek, het schoonmaakbedrijf met een maatschappelijke benadering van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van mensen. In de afgelopen jaren waren de identiteit, kennis en expertise van deze labels steeds dichter naar elkaar toegegroeid.

Vanaf 1 februari 2018 bundelden zij hun krachten uiteindelijk onder één krachtige naam: 1nergiek. Onder deze naam konden we onze gedeelde kernwaarden van eenheid, expertise en enthousiasme nog sterker uitdragen.

 

Bij 1nergiek geloven we in de kracht van onze mensen. Daarom zetten we het welzijn en werkplezier van onze schooncollega’s op de eerste plaats. En daar profiteren onze schooncollega’s én opdrachtgevers samen van.

Onze schooncollega’s zijn meer dan schoonmakers

Voor onze medewerkers betekent schoonmaken veel meer dan zorgen dat het schoon is. Onze mensen kennen hun locaties als geen ander. Net als de mensen voor wie we het doen: de collega’s en gasten van onze opdrachtgever. En dat schept een band: ‘schooncollega’s’ noemen we dat bij 1nergiek!

 

Als je je medewerkers centraal stelt, komt je opdrachtgever vanzelf centraal te staan

Relevantie is een belangrijk kernwoord in onze dienstverlening én voor onze schooncollega’s; alles wat we doen op de locatie(s) moet zinvol zijn. Daarom geen standaard in beton gegoten taakkaarten, maar van dag tot dag bepaalt de schooncollega en/of objectleider wat de aandachtspunten zijn. En die aandachtspunten gaan verder dan alleen de schoonmaaktaken, immers “succes begint bij aandacht voor mens en welzijn”. Want de gedachte is dat medewerkers die zich goed voelen, energiek zijn, dat ook uitstralen.

We geven onze schooncollega’s meer verantwoordelijkheid en verbreding in hun werkzaamheden. Men werkt bewuster en is in staat zelf te handelen op situaties. Kortom, meer kracht op de werkvloer. En als je je schooncollega centraal stelt, komt je opdrachtgever vanzelf ook centraal te staan.

 

Brede blik – ze kijken verder dan alleen de schoonmaak

Onze schooncollega’s voelen zich niet alleen verantwoordelijk voor het schoonhouden, maar ook voor de algehele werkomgeving. Zij merken het meteen als er iets niet naar behoren werkt of kapot is, en ze nemen direct actie. Ze zorgen ervoor dat eventuele problemen worden gemeld, zodat er snel reparaties kunnen plaatsvinden als dat nodig is. We zijn trots op hun betrokkenheid en proactieve houding, want samen dragen we zorg voor een optimale en veilige werkomgeving.

Specialistische reiniging

Ook voor specialistische reiniging kun je terecht bij 1nergiek. Met een eigen team van specialisten voeren we glasbewassing, gevelreiniging en het verwijderen van graffiti uit. Maar ook vloeronderhoud, dieptereiniging van keukens en sanitair, roltrapreiniging, verbouwings-, opleverings-, inhuisschoonmaak, zonnepanelenreiniging en terreinonderhoud uit.

 

Calamiteitendienst 24/7

Onze specialisten staan ook 365 dagen klaar voor de opdrachtgevers in het geval van calamiteiten.

 

Wat doet 1nergiek anders?

Er zijn veel schoonmaakdienstverleners en waarom dan kiezen voor 1nergiek? Ons onderscheidende kenmerk is onze diepe overtuiging dat aandacht voor het nauwe samenspel tussen jouw collega’s en gasten én onze toegewijde schooncollega’s de kern vormt van een succesvolle en duurzame samenwerking. Samen smeden we een sterke band met als doel het creëren en onderhouden van schone, opgeruimde, veilige en gastvrije ruimtes.

Bij 1nergiek koesteren we één cruciale overtuiging: de beleving van zowel medewerkers als gasten, in elk pand van elke opdrachtgever, staat centraal in alles wat we doen. We streven ernaar dat ze zich te allen tijde comfortabel en welkom voelen op hun werkplek. Dit is waar ons verschil ligt: in het scheppen van een positieve en gastvrije omgeving voor iedereen. Wij geloven dat dit de basis vormt voor langdurige relaties en succesvolle partnerschappen.

Team

Onze schooncollega’s

Tester

QA

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nelson

CEO

1nergiek is actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen.

Margo

Freelancer

1nergiek is actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen.

Pimples

Function

1nergiek is actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen.

Joy

HR

1nergiek is actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen.

Joe

Function

1nergiek is actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen.

Venida Wang

Function

1nergiek is actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen.

Over ons

Over 1nergiek

Schoon, schoner, schoonst. 1nergiek is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat spik en span schoonmaakt, mét oog voor de omgeving. Onze kracht? Dat zijn onze mensen. Daarom stellen wij het welzijn van onze mensen voorop. De winst hiervan is groot, voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers. Daarom doen we meer dan schoonmaken alleen.

1nergiek is actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen. Elke branche vraagt om een specifieke aanpak. Wij kennen het verschil, leggen het accent en doen meer. Onze organisatie telt 500 medewerkers en is een middelgrote speler op de zakelijke schoonmaakmarkt. Naast schoonmaken en glasbewassing zijn we expert in bijvoorbeeld vloeronderhoud, dieptereiniging en graffitiverwijdering en leveren we facilitaire ondersteuning op diverse vlakken.

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's