Over 1nergiek

1nergiek is actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen. Onze organisatie telt 700 medewerkers en is een middelgrote speler op de zakelijke schoonmaakmarkt. Vanzelfsprekend maken wij schoon. Maar door onze aandacht voor mens en welzijn zorgen we ook voor optimaal leef-, werk- en winkelplezier van onze opdrachtgevers en hun gasten. Hiervoor bieden wij een scala van diensten, van huismeester tot receptionist, van handyman tot groenvoorziening.

Schoon, schoner, schoonst. 1nergiek is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat spik en span schoonmaakt, mét oog voor de omgeving. Onze kracht? Dat zijn onze mensen. Daarom stellen wij het welzijn van onze mensen voorop. De winst hiervan is groot, voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers.

Labels PFSG verder onder de naam 1nergiek

Vanaf 1 februari gaan Teico Service, SGA Schoonmaak, 1nergiek en Glas&Rein samen verder onder de naam 1nergiek. De laatste jaren zijn de identiteit, kennis en kunde van deze labels, samen de Professional Facility Services Group (PFSG), steeds meer naar elkaar toegegroeid. Onder de naam 1nergiek dragen wij onze gezamenlijke kernwaarden eenheid, expertise en enthousiasme nog beter uit. Wij geloven in de kracht van onze mensen. Daarom staat het welzijn van onze schooncollega’s voorop. En daar profiteren onze medewerkers én opdrachtgevers van.

Onze schooncollega’s

Voor onze medewerkers betekent schoonmaken veel meer dan zorgen dat het schoon is. Onze mensen kennen hun locaties als geen ander. Net als de mensen voor wie we het doen: de collega’s en gasten van onze opdrachtgever. En dat schept een band: ‘schooncollega’s’ noemen we dat bij 1nergiek!

Brede blik

Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk voor hun werkomgeving. Zij maken meer dan alleen schoon. Het valt onze schooncollega ook op als iets niet naar behoren werkt en maakt hier werk van. Hij zorgt dat het gemeld wordt, zodat het kan worden gerepareerd als dit nodig is.

Specialistische reiniging

Ook voor specialistische schoonmaakzaken kun je terecht bij 1nergiek. Onze schooncollega’s werken aan de reiniging van gevels en graffiti, vloeren- en raambekleding, dieptereiniging van keuken en sanitair, werkplekhygiëne, verbouwings- en verhuizingsoplevering, calamiteitendienst tot groen-, tuin- en terreinonderhoud.

Ons verschil

Jouw collega’s en onze schooncollega’s werken samen als een hecht team. Onze schooncollega’s doen dat door schone, opgeruimde, veilige en sfeervolle ruimtes te verzorgen en te onderhouden. Wij van 1nergiek stellen hierbij de beleving van medewerker en gast van elk pand van iedere opdrachtgever centraal. Zodat zij zich prettig voelen op de werkvloer.