Kantooromgevingen

60.000 werkplekken dagelijks schoon en fris voor een nieuwe werkdag.

Kantooromgevingen

Onze schooncollega’s zijn dagelijks in actie, verspreid over ontelbare kantoorpanden, bedrijfsverzamelgebouwen en vastgoedlocaties in Nederland. Met hun inzet zorgen ze ervoor dat zo’n 60.000 werkplekken elke dag op tijd weer fris en klaar zijn voor een nieuwe dag “at the office”. Niet alleen de werkplekken, maar ook de ontvangstgebieden waar jouw gasten verwelkomd worden, houden we stralend, schoon en representatief. Een schone omgeving is immers het visitekaartje van elke organisatie groot en klein. Zo dragen wij bij aan een warme en aangename sfeer voor zowel uw medewerkers als uw gasten.

Wij doen meer dan alleen schoonhouden

We bieden maatwerkoplossingen in vastgoed. Denk bijvoorbeeld aan het vlekkeloos verhuizen van 600 medewerkers naar een nieuwe kantoorruimte of een huismeester, receptiediensten en een postkamermedewerker. Bij ons gaat het verder dan schoonmaken alleen. Het gaat om zorg voor onze schooncollega’s en u als onze waardevolle opdrachtgevers.

Wat is een 1nergieke kantooromgeving?

Onze schooncollega’s komen het liefst bij u overdag schoonmaken. Natuurlijk zorgen zij ervoor dat zij u niet storen en anders altijd in overleg. En als uw organisatie toch liever in de avonduren onze dienstverlening wil, dan kan dat ook. Naast het schoonhouden van de werkplekken, zorgen ze dat uw koelkast netjes is en alle etenswaren die over datum verwijderd worden. Uw vaatwasser krijgt ook de benodigde aandacht en in- en uitruimen doen we ook graag voor u. Morst uw medewerker of uw gast een kopje koffie, dan ruimen wij dat ook op. Vergaderzalen maken we netjes voor, tijdens en na overleggen en mocht u een extra sanitaire ronde willen tijdens een evenement dan helpt onze schooncollega mee. Heeft u een vraag? Voel u vrij om ze te stellen, want onze schoonmaakcollega’s zijn er om u van dienst te zijn. Ze helpen graag, want wat is er nu leuker dan een compliment of een glimlach van een tevreden opdrachtgever? Uw gastgerichtheid wordt weerspiegeld in onze toewijding.

Uw contactpersoon

Eddy Tempelaars
Eddy Tempelaars

Werkwijze

Wij werken voor

Bij de opdrachtgevers die bij ons passen én wij bij hen! Wij zijn actief in kantooromgevingen, de culturele sectorscholenretailhotelszorginstellingenindustrie en logistiek. Wij kennen het verschil, leggen het accent en doen meer voor onze opdrachtgevers. Van museum, klaslokaal, winkelcentrum, sportruimte, hotelkamer tot high end kantoor.

Schoonmaak

Onze schooncollega’s verzorgen de dagelijkse schoonmaak op locatie, overdag en in de avonduren. Zowel op vaste basis, als wanneer

Glasbewassing

Bij 1nergiek vinden we glasbewassing een ambacht. En onze vakmensen? Die maken het verschil.

Diensten

Andere diensten

Onze schooncollega’s verzorgen de dagelijkse schoonmaak op locatie, overdag en in de avonduren. Zowel op vaste basis, als wanneer dit nodig is. Hierbij hebben zij altijd oog voor de complete presentatie van hun werkplek. Dus ook als er zich een technisch mankement voordoet of als extra onderhoud nodig is wordt dit gezien. Onze schooncollega’s signaleren, melden en lossen het op. Daarmee zorgen we iedere dag weer voor een fijne, frisse locatie.

decor-gray

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's