Logistiek

Elk oppervlak dat wordt gereinigd, elke gangpad dat wordt geveegd, draagt bij aan de efficiëntie en soepele werking van het logistieke proces.

Het doel van 1nergiek is helder: het (meehelpen) verbeteren van de logistieke prestaties. Schone magazijnen, georganiseerde laad- en loszones en altijd met de gedachte dat we het personeel niet in de weg lopen, vormen de basis van onze succesvolle schoonmaakdienstverlening in een logistieke omgeving. Veiligheid staat voorop. Logistieke locaties brengen inherent risico’s met zich mee. Onze schoonmaakteams zijn getraind om te werken volgens strenge veiligheidsprotocollen en ervoor te zorgen dat geen enkele schoonmaakactie de veiligheid van personeel in gevaar brengt. De beleving van onze logistieke klanten draait om resultaten. Een schone en georganiseerde werkomgeving verbetert niet alleen de efficiëntie, maar versterkt ook het moraal van het personeel. Het bevordert een gevoel van trots en effectiviteit binnen het logistieke team.

Kortom, schoonmaak in de logistieke sector gaat om meer dan simpelweg poetsen. Het gaat om het versterken van logistieke doelen, het waarborgen van veiligheid en het creëren van een omgeving waarin logistieke activiteiten vlot verlopen.

Wat is een 1nergieke logistieke omgeving?

Schoonmaak in de logistieke sector omvat een praktische en efficiënte aanpak om een schone en georganiseerde werkomgeving te creëren die de logistieke operaties optimaliseert. Deze kent specifieke aandachtsgebieden en daarbij kun je denken aan:

• Doelgerichte reiniging: Schoonhouden in de logistiek draait om het bereiken van specifieke doelen, zoals het handhaven van netheid in opslagruimtes, laad- en loszones en transportmiddelen. Daar is dus onze hele manier van schoonhouden op afgestemd.

• Veiligheid en toegankelijkheid: Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Onze schooncollega’s werken volgens strikte veiligheidsrichtlijnen om ervoor te zorgen dat schoonmaakacties geen risico vormen voor het personeel, goederen en apparatuur.

• Efficiënte planning: Logistieke activiteiten draaien vaak 24/7. Onze schoonhoudwerkzaamheden moeten zorgvuldig worden gepland om de operationele workflow niet te verstoren. Dit kan betekenen dat er wordt gewerkt tijdens niet-piekuren of buiten de drukste momenten.

• Gangpaden en veiligheidsmarkeringen: Het schoonhouden van gangpaden, looproutes en veiligheidsmarkeringen is essentieel om de beweging van personeel en transportmiddelen veilig en efficiënt te laten verlopen.

• Laad- en Loszones: Deze gebieden moeten goed worden onderhouden om een soepele doorstroom van goederen mogelijk te maken. Het verwijderen van vuil en obstakels is van groot belang.

• Opslagruimtes en Rekken: Wij houden continu de magazijnen en rekken schoon om stofophoping en verontreinigingen te voorkomen. Dit helpt bij het behoud van de kwaliteit van opgeslagen goederen.

• Communicatie met logistiek personeel: Samenwerking en communicatie met uw logistieke personeel is van groot belang om te begrijpen welke gebieden prioriteit hebben en om schoonmaakacties te optimaliseren.

• Regelmatig onderhoud: Logistieke faciliteiten vereisen regelmatig onderhoud om optimale prestaties te behouden. Schoonmaak kan een integraal onderdeel zijn van dit bredere onderhoudsplan en om die reden stemmen wij dus altijd onze werkzaamheden af op dit plan.

Kortom, schoonhouden in de logistieke sector is cruciaal voor het handhaven van veiligheid, efficiëntie en geordende activiteiten. Het draait om het creëren van een omgeving waarin logistieke processen soepel verlopen en waarin het personeel in een schone en veilige omgeving kan werken.

Uw contactpersoon

Joost Comes

Werkwijze

Wij werken voor

Bij de opdrachtgevers die bij ons passen én wij bij hen! Wij zijn actief in kantooromgevingen, de culturele sectorscholenretailhotelszorginstellingenindustrie en logistiek. Wij kennen het verschil, leggen het accent en doen meer voor onze opdrachtgevers. Van museum, klaslokaal, winkelcentrum, sportruimte, hotelkamer tot high end kantoor.

Schoonmaak

Onze schooncollega’s verzorgen de dagelijkse schoonmaak op locatie, overdag en in de avonduren. Zowel op vaste basis, als wanneer

Glasbewassing

Bij 1nergiek vinden we glasbewassing een ambacht. En onze vakmensen? Die maken het verschil.

Diensten

Andere diensten

Onze schooncollega’s verzorgen de dagelijkse schoonmaak op locatie, overdag en in de avonduren. Zowel op vaste basis, als wanneer dit nodig is. Hierbij hebben zij altijd oog voor de complete presentatie van hun werkplek. Dus ook als er zich een technisch mankement voordoet of als extra onderhoud nodig is wordt dit gezien. Onze schooncollega’s signaleren, melden en lossen het op. Daarmee zorgen we iedere dag weer voor een fijne, frisse locatie.

decor-gray

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's