Hotels

In de wereld van hotelschoonmaak gaat het niet alleen om schoonmaken. Het gaat om het creëren van een onvergetelijke gastenbeleving. Elke hoek, elke oppervlakte, elk detail draagt bij aan het comfort en de tevredenheid van uw gasten.

Hotels

1nergiek begrijpt dat gastvrijheid begint bij een vlekkeloze omgeving. Van de frisheid van de lakens tot de glans van de badkamerspiegels, elk element draagt bij aan de indruk die uw gasten meenemen. Onze schooncollega’s werken met precisie en passie om de gewenste standaarden te handhaven. Want een schoon hotel betekent meer dan een schone kamer. Het betekent een omgeving waarin gasten zich welkom en verzorgd voelen, waar ze kunnen ontspannen en genieten van hun verblijf. Bij elke veeg en elke glans zetten wij ons in om uw gasten een ervaring te bieden die ze zullen herinneren.

Ons doel is simpel: uw gasten een onvergetelijke en aangename beleving bieden, van het moment dat ze binnenkomen tot het moment van vertrek. Met een toegewijd team schooncollega’s en een scherp oog voor detail werken wij samen met u om die belofte waar te maken.

Wat is een 1nergieke hotelomgeving?

Hotelschoonmaak kent specifieke aandachtsgebieden en daarbij kun je denken aan:

• Gastvrijheid en gastervaring: Hotels streven naar gastvrijheid en een positieve gastervaring. Wij weten dat schoonhouden zonder overlast moet gebeuren. Efficiëntie en privacy zijn cruciaal.

• Verschillende ruimtes: Hotels hebben diverse ruimtes zoals kamers, lobby’s, restaurants en spa’s. Elk heeft unieke schoonmaakeisen en onze schooncollega’s zijn daarin opgeleid om te weten wat ze moeten doen en hoe.

• Krappe tijdsspanne: Tussen uit- en inchecken is er weinig tijd voor kameronderhoud. Een georganiseerd team, goede aansturing en efficiënte processen zijn essentieel.

• Hoge normen: Hotels moeten hoge hygiëne- en netheidseisen handhaven voor gastcomfort. Wij weten dat elk detail telt.

• Glas en hoogte: Grote glazen gevels en hoge plafonds zijn uitdagend. Onze glazenwassers zijn professioneel, netjes en getraind. Ze hebben hun “eigen” hotels waar ze de glasbewassing uitvoeren en dus een bekend gezicht.

• Samenwerking met receptie: onze housekeeping manager en de supervisors weten dat goede communicatie met de receptie essentieel is. Zo kunnen we snel inspelen op specifieke wensen van de gasten.

• Duurzaamheid: Milieuvriendelijkheid is een belangrijk focusgebied. 1nergiek werkt met duurzame producten en methoden.

• Seizoensvariaties: Bezetting kan variëren per seizoen. Onze schooncollega’s zijn flexibel en passen zich aan aan drukke en rustige perioden.

• Veiligheid: Zowel het hotelpersoneel als de gasten moeten altijd veilig zijn. Onze schooncollega’s zijn zich altijd bewust van hun omgeving en weten dat ze gevaarlijke situaties direct moeten doorgeven.

Uw contactpersoon

Martine van der Graaf
Martine van der Graaf
Lorem ipsum

Lorem ipsum

“At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias except

Werkwijze

Wij werken voor

Bij de opdrachtgevers die bij ons passen én wij bij hen! Wij zijn actief in kantooromgevingen, de culturele sectorscholenretailhotelszorginstellingenindustrie en logistiek. Wij kennen het verschil, leggen het accent en doen meer voor onze opdrachtgevers. Van museum, klaslokaal, winkelcentrum, sportruimte, hotelkamer tot high end kantoor.

Schoonmaak

Onze schooncollega’s verzorgen de dagelijkse schoonmaak op locatie, overdag en in de avonduren. Zowel op vaste basis, als wanneer

Glasbewassing

Bij 1nergiek vinden we glasbewassing een ambacht. En onze vakmensen? Die maken het verschil.

Diensten

Andere diensten

Onze schooncollega’s verzorgen de dagelijkse schoonmaak op locatie, overdag en in de avonduren. Zowel op vaste basis, als wanneer dit nodig is. Hierbij hebben zij altijd oog voor de complete presentatie van hun werkplek. Dus ook als er zich een technisch mankement voordoet of als extra onderhoud nodig is wordt dit gezien. Onze schooncollega’s signaleren, melden en lossen het op. Daarmee zorgen we iedere dag weer voor een fijne, frisse locatie.

decor-gray

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's