Culturele sector

Een schone en veilig beleving en daarbij staan wij altijd in dienst van de programmering want elke dag kan anders zijn!

Cultuur

Ook in Nederlandse musea, waaronder het Kunstmuseum in Den Haag, zijn wij te vinden. Wij zorgen dat de ruimten voor bezoekers en uw medewerkers schoon en veilig zijn. Daarbij hebben we oog voor de veiligheid en bewegen we uiterst voorzichtig door de locatie. Wij zorgen voor representatieve ruimten en dragen bij aan een sfeervol bezoek aan uw musea. Ook in theaters en andere culturele instellingen houden onze schooncollega’s alles fris en schoon. Maar in de culturele sector gaat het om meer dan schoonhouden. Wij begrijpen de wisselingen van de exposities, de voorstellingen en he feit dat wij als 1nergiek daar flexibiel in mee moeten bewegen. Uw bezoekers komen voor een ervaring, en voor ons betekent dat nog meer inzet. Schoon en veilig, natuurlijk, maar ook risico’s moeten worden beheerst. We begrijpen de activiteiten en processen van onze opdrachtgevers en zetten onze expertise in om precies dat maatwerk te leveren wat nodig is. Want bij ons gaat het niet alleen om de schoonmaak, maar ook om de zorg voor onze schooncollega’s en u als onze waardevolle opdrachtgevers.

Een 1nergieke omgeving in een museum of theater

Onze schooncollega’s weten dat in een museum of theater naast de schoonmaakdienstverlening het ook belangrijk is dat de bezoekers ongestoord kunnen genieten van de voorstellingen en kunst. Dat vraagt om een flexibele houding en ook dat ze de “ogen en oren” zijn als het om veiligheid gaat. Ze zijn getraind om op te letten op verdachte omstandigheden, losliggende spullen of een “open” deur die dicht moet zitten. Het is voor ons geen probleem als een toonzaal wordt omgebouwd naar een nieuwe expositie dat we deze uren opsparen of dat we extra moeten schoonmaken als er een evenement is. Onze schooncollega’s weten dat het elke dag anders kan zijn en werken juist in de gebouwen omdat ze de afwisseling zo leuk vinden.

Uw contactpersoon

Martine van der Graaf
Martine van der Graaf

Werkwijze

Wij werken voor

Bij de opdrachtgevers die bij ons passen én wij bij hen! Wij zijn actief in kantooromgevingen, de culturele sectorscholenretailhotelszorginstellingenindustrie en logistiek. Wij kennen het verschil, leggen het accent en doen meer voor onze opdrachtgevers. Van museum, klaslokaal, winkelcentrum, sportruimte, hotelkamer tot high end kantoor.

Schoonmaak

Onze schooncollega’s verzorgen de dagelijkse schoonmaak op locatie, overdag en in de avonduren. Zowel op vaste basis, als wanneer

Glasbewassing

Bij 1nergiek vinden we glasbewassing een ambacht. En onze vakmensen? Die maken het verschil.

Diensten

Andere diensten

Onze schooncollega’s verzorgen de dagelijkse schoonmaak op locatie, overdag en in de avonduren. Zowel op vaste basis, als wanneer dit nodig is. Hierbij hebben zij altijd oog voor de complete presentatie van hun werkplek. Dus ook als er zich een technisch mankement voordoet of als extra onderhoud nodig is wordt dit gezien. Onze schooncollega’s signaleren, melden en lossen het op. Daarmee zorgen we iedere dag weer voor een fijne, frisse locatie.

decor-gray

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's