Kantooromgevingen

60.000 werkplekken dagelijks schoon en fris voor een nieuwe werkdag.

Culturele sector

Een schone en veilig beleving en daarbij staan wij altijd in dienst van de programmering want elke dag kan anders zijn!

Scholen

Het schoonhouden van scholen is een delicate balans tussen schoonmaakefficiëntie, kindvriendelijkheid, gezondheid en veiligheid. Het begrijpen van deze uitdagingen en het toepassen van geschikte oplossingen is essentieel voor een succesvolle en effectieve schoonmaak op scholen.

Retail

Het schoonhouden van winkelcentra vraagt om een goed gecoördineerde aanpak waarbij we rekening houden met verschillende factoren, zoals drukte, oppervlakken en specifieke huurderseisen. Het behoud van een aantrekkelijke en schone omgeving is essentieel om bezoekers aan te trekken en een positieve indruk achter te laten.  

Hotels

In de wereld van hotelschoonmaak gaat het niet alleen om schoonmaken. Het gaat om het creëren van een onvergetelijke gastenbeleving. Elke hoek, elke oppervlakte, elk detail draagt bij aan het comfort en de tevredenheid van uw gasten.

Zorginstellingen

Binnen zorginstellingen reikt schoonhouden verder dan enkel netheid. Het draait om het creëren van een omgeving waarin bewoners, vaak kwetsbare individuen, zich geborgen voelen. Elk oppervlak dat wordt gereinigd, elke ruimte die wordt verzorgd, draagt bij aan het welzijn en de gemoedsrust van deze bewoners.

Industrie

Industriële Schoonmaak: Doelgericht, Veilig en Impactvol.

Logistiek

Elk oppervlak dat wordt gereinigd, elke gangpad dat wordt geveegd, draagt bij aan de efficiëntie en soepele werking van het logistieke proces.