Ons milieu

Verantwoord en duurzaam werken vraagt om bewustzijn, duidelijke afspraken en het inzetten van de juiste schoonmaakmiddelen en producten. Om de beste aanpak te garanderen, besteden we elke dag opnieuw aandacht aan ons milieu. Door middel van…

Schoonmaakmiddelen

We werken zoveel mogelijk met microvezel en verpakkingen die we kunnen hergebruiken. Daarmee verkleinen we het gebruik van chemische middelen en beperken we onze afvalstroom.

 

Cradle2Cradle

Voor de schoonmaakmiddelen die we inzetten, gebruiken we zoveel mogelijk middelen met een Cradle2Cradle label. Dit geeft aan dat de middelen, hun verpakking en de productie volledig biologisch afbreekbaar zijn.

 

Vitaliteit, veiligheid en ergonomie

Schoonmaakwerk is fysiek belastend werk. We hechten veel waarde aan vitaliteit en duurzaam inzetbare collega’s. Zij spelen immers ook thuis en in hun gezin een belangrijke rol. Daarom zorgen we met onze objectleiders en opdrachtgevers voor een gezonde, veilige werkomgeving en de juiste middelen om mee te werken. Dit zien wij terug in ons bijzonder lage verloop en ziekteverzuim. Hier zijn wij erg trots op! Zo is het verzuim bij 1nergiek van 10% gezakt naar 3%!

 

Digitaal en milieu

Door slim gebruik van apps kunnen we ons werk duidelijker rapporteren en evalueren. Daardoor besparen we een berg papier. Ook werken we met een ‘liever niet printen’-afspraak.

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's