Michaell Campbell van 1nergiek finalist Glazenwasser van het Jaar: “Duimen voor de bekroning”

Aangedragen door zijn team voor Glazenwasser van het Jaar: “Volstrekt logisch. Michaell is goed in zijn vak, geniet van de vele contacten met zijn vaak vaste opdrachtgevers, is loyaal, luistert, inspireert en is vooral ook aanstekelijk gezellig. Michaell is beroemd, want wie kent hem niet van de social media door zijn spontane foto’s en filmpjes? Dat de jury van de Golden Service Awards dit bevestigt door Michaell tot een van de drie genomineerden voor de fel begeerde titel Glazenwasser van het Jaar te kiezen, waardeert hij zeer. En wij ook. Wat zijn we trots! We duimen voor de bekroning op 29 november”, reageert Laetitia Simonis, algemeen directeur van schoonmaakbedrijf 1nergiek uit Lijnden.

Werken met lef, werken op hoogte, werken voor zichtbaarheid: het glazenwassersvak is geweldig veelzijdig én uitdagend. Waarom Michaell glazenwasser is geworden en al vele jaren is: “Als kleine jongen ging ik met mijn oom de wijk in om ramen te lappen. Het was mij direct duidelijk dat de opleiding tot lasser het niet ging worden. In het veelzijdige glazenwassersvak ervaar ik het gevoel van vrijheid; je bent een ondernemer met eigen toko. Ik ben ook scherp, wat mij kritisch op de uitvoering maakt. En ik geniet van de vele contacten met onze opdrachtgevers van 1nergiek.”

Toppers van de schoonmaakbranche

De jury van de Golden Service Awards heeft de twaalf finalisten bekendgemaakt. In elke categorie – Schoonmaker, Schoonmaakteam, Glazenwasser en Leidinggevende van het Jaar 2022 – zijn drie finalisten in de running. De jury gaat binnenkort een bezoek brengen aan de finalisten op basis van diverse criteria: “Uit de vele en hartverwarmende inschrijvingen blijkt dat er veel toppers in de schoonmaakbranche rondlopen. Ze zijn echt het gezicht van ons vak en we mogen terecht trots zijn op hen.”

 Wie kent Mikey Mikey niet?

Wie kent hem niet? Hij post spontane film- en fotoacties op social media. Iedereen kent Mikey Mikey. De collega’s die met hem werken,  worden vanzelf ook ‘beroemd’. Michaell is een inspiratie voor anderen. Als je trots bent op wat je doet, maakt het niet uit wat je doet. Iedereen ziet de persoon Michael als eerste en dan pas dat hij glazenwasser is. Michaell maakt zijn vak bijzonder en laat zien dat het een verantwoordelijk en serieus vak is waar je ook nog eens elke dag een feestje van kan maken.

Team 1nergiek is enorm trots

Laetitia Simonis spreekt vol lof over Michaell Campbell: “Michaell is altijd gemotiveerd, opgewekt en oprecht trots op wat hij elke dag doet. Michaell wil het goed doen, is doelgericht en is door zijn nieuwsgierige aard leergierig en altijd op zoek naar hoe iets handiger, beter of slimmer kan. Michaell wil ook graag zijn opdrachtgevers verrassen en is dus altijd op zoek hoe hij dat gaat doen. Michaell staat open voor kritiek, al vindt hij het niet altijd leuk, en laat ook zien in staat te zijn om te willen groeien, leren en beter te worden, omdat hij zich realiseert dat de wereld om hem heen verandert. Ofwel hij denkt in mogelijkheden en oplossingen en heeft een innerlijk drang om de mensen om hem heen blij te maken. Zijn ambities zijn helder: elke dag op je werk naar je zin hebben en er energie van krijgen.”

Over 1nergiek

Met zo’n 500 medewerkers is 1nergiek een middelgrote speler op de zakelijke schoonmaakmarkt. 1nergiek is landelijk actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra, kantorenmarkt en op scholen. Een optimale leef-, werk- en winkelomgeving creëren is de doelstelling. Hiervoor biedt 1nergiek diverse diensten aan: van schoonmaak tot glasbewassing en specialistische reiniging, van service host tot receptionist en huismeester.

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's