Medewerkerstevredenheid 1nergiek stijgt naar een welverdiende 8

Meer trots, meer betrokkenheid en meer tevredenheid: wederom groeit schoonmaakbedrijf 1nergiek in tevredenheid onder haar medewerkers: van 7,84 (2020) naar 8,09 (2022). De top 3 die de 550 medewerkers van 1nergiek ervaren: (1) “het gevoel van fysieke veiligheid op mijn werk”, (2) “de samenwerking met mijn collega’s en de toegankelijkheid van mijn direct leidinggevende”, en (3) “het plezier in mijn werk”. Met deze stijger “ik zou 1nergiek als werkgever aanbevelen” van 32% naar 44% voelt 1nergiek in deze tijd van arbeidskrapte het gouden compliment.

Voor de derde keer voerde Integron voor schoonmaakbedrijf 1nergiek een onafhankelijk, anoniem en waardevol medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) uit. Integron helpt organisaties met op maat klant- en medewerkersonderzoeken (MTO) en met advies en training om het beste uit klanten en medewerkers te halen. Over alle categorieën is de deelname van de 1nergiek-schooncollega’s aan het MTO met 33% gelijk gebleven aan het onderzoek in 2020. Onder rayonmanagers en objectleiding is de deelname aan het MTO toegenomen, onder de schooncollega’s bleef het percentage gelijk.

Gouden beloning, goud goed

Voor 1nergiek zijn de schooncollega’s waar het werkelijk om draait; zij zijn ons succes! “Dat hebben we de afgelopen jaren geprobeerd nog meer te ‘laden’ met extra aandacht voor de medewerkers. Dat doen we met persoonlijke aandacht, een lerende omgeving, maar we zorgen ook voor de juiste samenwerking, fysieke en emotionele veiligheid en betere arbeidsomstandigheden”, vertelt Laetitia Simonis, algemeen directeur van 1nergiek.

“Iedereen moet zich beschermd, gesteund en veilig voelen. Als collega’s aangeven veel plezier in hun werk te hebben, word ik daar blij van. Plezier aan je werk beleven, is geweldig; het zegt veel over de bevlogenheid van onze schooncollega’s. Als onze 500 medewerkers ons aanbevelen als werkgever, hebben we een gouden beloning. Ik besef dat we echt goud in handen hebben.”

 Al 2x een Beleving Award gewonnen!

Integron reikt jaarlijks de Beleving Awards uit aan organisaties, die het beste presteren op het gebied van klant- en medewerkerbeleving. De nominaties voor deze award zijn gebaseerd op de uitkomsten naar de tevredenheid onder klanten en medewerkers. In 2018 en in 2020 won 1nergiek de award in de categorie Professionele en Financiële dienstverlening. Laetitia: “Van alle bedrijven in deze categorie heeft 1nergiek dus de hoogste medewerkerstevredenheid. Daar zijn we natuurlijk super trots op!”

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's