Laetitia werkt mee bij Mediq voor Dagje op de werkvloer

Hoe leuk om weer eens een “Dagje op de werkvloer” te zijn bij 1nergiek. En dan bedoel ik niet 15 minuten ergens langs komen, vriendelijk lachen en op de foto. Nee…keihard aan de slag en dat was het voor mij afgelopen zaterdag (het 2e weekend). Meewerken met de mannen van Specialistische Reiniging o.l.v. Mustafa Bari in een warehouse bij een van onze opdrachtgevers. 6:45 uur aantreden en stipt 7:00 uur starten. Afgebroken door een koffiepauze en een lunch en 14:30 uur was het werk voor mij gedaan!
Wat een dag, en hoe gaaf was het om mee te doen. Heb de schaarveger door de gangpaden gehaald, heb op de schrobzuigmachine gezeten en erachter gelopen, een trappenhuis helemaal schoongemaakt (wat kost dat een tijd!) en oranje stootranden poetsen (wat zitten daar veel richeltjes aan) en losliggend vuil tussen en onder de stellingen weggehaald. Natuurlijk werd er ook enige druk op mij uitgeoefend om even het plafond te “inspecteren” en dat was voor mij een feestje én een mooi uitzicht.
Kortom, ik heb mijn steentje weer bijgedragen maar bovenal vond ik het waanzinnig om mee te mogen werken. Heerlijk om ook de praktische kant van schoonmaak weer eens te voelen. We hebben veel gelachen en dat is ook belangrijk. Diep respect voor deze heren en dat 2 weekenden lang met 2 teams per dag. Dank je wel, Michaell_ atwork, Errol, Ron, Mohamed, Mustafa Bari, Remco en Ouhid.
Ik ga nu maar eens nadenken waar ik in Q1 van 2024 mijn schoonmaakneus zal laten zien 😁.

hashtagspecialisten hashtagrepect hashtagwerkplezier hashtagwarehouse hashtag blij

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's