Huismeesters

Bij grotere projecten zoals een winkelcentrum of een kantoortoren verzorgt 1nergiek ook huismeesterdiensten. Onze huismeesters verzorgen technisch onderhoud en bewaken de kernwaarden en hoogwaardige kwaliteitseisen van 1nergiek op locatie.

Huismeesters

Bij grotere projecten zoals een winkelcentrum of een kantoortoren verzorgt 1nergiek ook huismeesterdiensten. Onze huismeesters verzorgen technisch onderhoud en bewaken de kernwaarden en hoogwaardige kwaliteitseisen van 1nergiek op locatie. Zij zijn de eindverantwoordelijke schooncollega’s op locatie. Vanuit hun coördinerende functie zijn zij de oren en ogen van onze opdrachtgevers op locatie.

Uw contactpersoon

Martine van der Graaf

Werkwijze

Wij werken voor

Bij de opdrachtgevers die bij ons passen én wij bij hen! Wij zijn actief in kantooromgevingen, de culturele sectorscholenretailhotelszorginstellingenindustrie en logistiek. Wij kennen het verschil, leggen het accent en doen meer voor onze opdrachtgevers. Van museum, klaslokaal, winkelcentrum, sportruimte, hotelkamer tot high end kantoor.

Glasbewassing

Bij 1nergiek vinden we glasbewassing een ambacht. En onze vakmensen? Die maken het verschil.

Specialistisch onderhoud

De schooncollega’s van 1nergiek verzorgen ook specialistische reiniging en onderhoud. Van de reiniging van

Diensten

Andere diensten

Onze schooncollega’s verzorgen de dagelijkse schoonmaak op locatie, overdag en in de avonduren. Zowel op vaste basis, als wanneer dit nodig is. Hierbij hebben zij altijd oog voor de complete presentatie van hun werkplek. Dus ook als er zich een technisch mankement voordoet of als extra onderhoud nodig is wordt dit gezien. Onze schooncollega’s signaleren, melden en lossen het op. Daarmee zorgen we iedere dag weer voor een fijne, frisse locatie.

decor-gray

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's