1nergieke samenwerking met NH Media

Per 1 mei is 1nergiek gestart als nieuwe schoonmaakpartner van mediabedrijf NH Media en AT5. Naast de reguliere en periodieke schoonmaak verzorgt 1nergiek binnen de samenwerking ook de sanitaire supplies aan de Aletta Jacobslaan in Amsterdam.

Waarom 1nergiek? “Vanaf het eerste gesprek was het gevoel goed. Het is een vlotte groep mensen die meedenken en open en direct communiceren”, zegt Edgar van Santen, coördinator faciliteiten bij NH Media. “Daarbij kwam het sociale aspect duidelijk naar voren in de aanbieding, een element dat wij als modern mediabedrijf erg belangrijk vinden”. Jimco Ritmeester, accountmanager bij 1nergiek beaamt dit: “Soms begrijp je elkaar direct. Onze gezamenlijke focus op welzijn en het prettige contact zorgt voor een goede start van hopelijk een langdurige samenwerking”.

Over 1nergiek

1nergiek is actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen. Vanzelfsprekend maken wij schoon. Maar door onze aandacht voor mens en welzijn zorgen we ook voor optimaal leef-, werk- en winkelplezier van onze opdrachtgevers en hun gasten. Hiervoor bieden wij een scala van diensten, van huismeester tot receptionist, van handyman tot groenvoorziening.

Over NH Media

NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland en is uitgever van de mediamerken NH Nieuws, NH Radio, NH Sport en AT5. NH Media heeft een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5, samen informeren, inspireren en verbinden zij de stad en de regio. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. Het vormt een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app’s, websites, social media, radio en tv.

Voor meer informatie kijk op: https://www.nhnieuws.nl/

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's