1nergieke samenwerking met GGD Zaanstreek – Waterland

Afgelopen vrijdag hebben wij de gunning van GGD Zaanstreek – Waterland op een feestelijke wijze gevierd. De GGD Zaanstreek – Waterland Waterland zet zich iedere dag in voor een gezonde samenleving in acht gemeentes in de regio; Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad.

Wij zijn ontzettend blij met deze uitbreiding en trots dat we de GGD in deze gemeentes mogen ondersteunen met onze schoonmaakdienstverlening en glasbewassing.

Beide partijen kijken uit naar een prettige en 1nergieke samenwerking. Een samenwerking waarbij wendbaarheid, proactieve communicatie en flexibiliteit centraal staan. Mensvriendelijk ondernemen staat in onze dienstverlening voorop, 1nergiek investeert dan ook veel tijd, aandacht en 1nergie aan de vitaliteit en ontwikkeling van onze schooncollega’s.

De overgenomen medewerkers zijn in een warm bad terecht gekomen. De nieuwe leidinggevende, Wim Mennega, en onze kwaliteitsmanager, Guido Wajer, dragen er zorg voor dat onze nieuwe schooncollega’s snel hun draai vinden binnen 1nergiek.

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's