1nergiek zet schooncollega’s in het zonnetje!

Op 15 juni a.s. is het de Dag van de Schoonmaker. Een dag waarop schoonmaakbedrijven van Nederland hun krachten bundelen om zoveel mogelijk schoonmaakmedewerkers in het zonnetje te zetten.

Vanuit het 1nergieke gedachtegoed staat aandacht voor onze mensen centraal. Zij geven deze aandacht immers weer door aan de klant en haar gasten. Hierdoor gaan zij vanzelf echt onderdeel uitmaken van de organisatie van de klant. En dat schept een hechte band: ‘schooncollega’s’ noemen we dat bij 1nergiek!

Bedankt, je bent geweldig!

Bij 1nergiek zijn we ontzettend trots op onze schooncollega’s! Daarom hebben wij hen op de Dag van de Schoonmaker allemaal verrast met een bedankkaart, een winactie én 1nergiek visitekaartjes met daarop ‘1nergieke schooncollega’. “De visitekaartjes lijken een kleine geste, maar hiermee laten we écht zien dat onze schooncollega’s erbij horen”, aldus Annemarie Buijs, algemeen directeur bij 1nergiek.

De tien winnaars van de mooie 1nergiek cadeaupakketten zullen midden juli bekend worden gemaakt.

Over Dag van de Schoonmaker

De Dag van de Schoonmaker is een initiatief dat in het leven is geroepen om de schoonmaakmedewerkers van Nederland het respect en de waardering te geven die zij verdienen. Het uitgangspunt hiervan is dat zoveel mogelijk schoonmaakbedrijven van Nederland zich aansluiten om de Dag van de Schoonmaker landelijk op de kaart te zetten en zoveel mogelijk schoonmaakmedewerkers in het zonnetje te zetten.

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's