1nergiek wint opnieuw Intergron Medewerkerbeleving Award

We zijn enorm trots om te kunnen melden dat 1nergiek de Integron ‘’Medewerkerbeleving Award’’ wederom heeft gewonnen! Onderzoeks- en Adviesbureau Integron reikte op 7 oktober jl. voor de elfde keer de Beleving Awards uit op buitenplaats Kameryck in Kamerik. In totaal waren er 41 organisaties genomineerd in 16 categorieën op het gebied van klant- en medewerkerbeleving. Dit jaar stond de bijeenkomst in het teken van de mensgerichte organisatie.

Zowel in 2019 als 2021 hebben we de ‘’Medewerkerbeleving Award’’ in ontvangst mogen nemen. Het is onze missie om onze schooncollega’s zo goed mogelijk te coachen en faciliteren om zich iedere dag vol 1nergie en enthousiasme in te zetten bij onze opdrachtgevers. ‘’Samen zijn we het succes van 1nergiek’’, reageert Laetitia Simonis, algemeen directeur van 1nergiek. ‘’Schoon voor elkaar én met elkaar. Met het winnen van de Medewerkerbeleving Award 2021 zien we onze missie, net als in 2019, weer bevestigd. Geweldig!”

Hoogste tevredenheid

In aanloop naar de awardverkiezing voerde Integron ruim 150 medewerkersonderzoeken uit. Gebaseerd op het hoogste gemiddelde medewerkerstevredenheidscijfer en de hoogste employee Net Promoter Score (eNPS) die de mate van aanbevelen aangeeft, werden diverse bedrijven in diverse categorieën genomineerd.

1nergiek wint wederom

1nergiek is met twee accountants- en adviesbureaus Countus en DRV genomineerd in de categorie Dienstverlening. Dat we deze Award, net als in 2019, weer winnen, hebben we absoluut te danken aan onze schooncollega’s. Zeker gezien de coronapandemie; onze schooncollega’s speelden en spelen een cruciale rol bij de klant om het veilig en schoon te houden. We zijn ze daar heel dankbaar voor!

Over 1nergiek

Met 500 medewerkers is 1nergiek een middelgrote speler op de zakelijke schoonmaakmarkt. 1nergiek is landelijk actief in kantoren, vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen. Een optimale leef-, werk- en winkelomgeving creëren is de doelstelling. Hiervoor biedt 1nergiek diverse diensten aan: van schoonmaak tot glasbewassing en specialistische reiniging, van service host tot receptionist en huismeester.

Over Integron

Integron is een toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau in Nederland op het gebied van objectief kwantitatief en kwalitatief klant- en medewerkerbelevingsonderzoek. Al ruim 28 jaar weet het bureau als geen ander hoe belangrijk klanten en medewerkers voor organisaties zijn. Samen met haar opdrachtgevers bouwt Integron aan betekenisvolle, excellente organisaties waar klanten en medewerkers zich thuis voelen. Integron maakt werk van effectief continu inzicht.

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's