1nergiek helpt Tom Egberink op weg naar de Paralympische Spelen in 2024 in Parijs

Sporten is een serieuze bezigheid; je wilt presteren, plezier hebben en daarvoor is een goede gezondheid en mindset nodig. JIJ bent belangrijk als mens en toch draait het altijd ook om samenwerken. Want alleen lukt het niet. Ook niet als je Tom Egberink heet, een paralympisch rolstoeltennisser bent, al jaren Nederlands kampioen en nu de nummer 6 van de wereld. Je hebt als eerste te maken met jezelf, vervolgens de vele mensen die in je geloven, je trainers, verzorgers, sportieve collega’s en je tegenstanders; en in die rij is nu ook 1nergiek aangesloten.

 Wat hebben 1nergiek en Tom Egberink met elkaar gemeen?

Voor 1nergiek is het succes haar collega’s, het zichtbare enthousiasme, jezelf zijn, vertrouwen, ruimte voor fouten maken, maar ook je verantwoordelijkheid nemen, elkaar iets gunnen, zorgzaam zijn en genieten van alle successen groot en klein en dat vooral met elkaar.

Het team van 1nergiek heeft zich gecommitteerd om Tom Egberink enthousiast te ondersteunen op zijn weg naar de Paralympische Spelen in 2024 in Parijs. 1nergiek en Tom geloven allebei in hun “eigen kracht”. Die is uniek en zorgt als je er oprecht in gelooft dat je tot grote prestaties in staat bent. Dat betekent hard werken en dat elke dag. Kunnen we iets van elkaar leren? Jazeker en daar gaan we 1nergie in steken.

 Vandaag was een speciale dag voor ons allemaal

Vandaag zat het kantoor vol met onze operationele leiding en alle collega’s van de afdelingen op kantoor. Een middag waarin iedereen werd meegenomen in het enthousiasme van Tom, zijn drive, vele ambities en dat je tegenslagen kunt overwinnen en een winnaar mag zijn. Maar ook hoe blij hij is met zijn pasgeboren dochter en wat zij nu al voor invloed heeft op zijn sportieve carrière. Prachtig hoe alles samenvalt en daar gaat 1nergiek actief in meedoen. Wij willen ook succes hebben, groeien als bedrijf, als persoon en overtuigd zijn dat het altijd lukt als je er maar in gelooft.

Net even anders, dat geeft 1nergie(k)

Naast een interessante lezing van Tom waarin hij ons meenam in zijn bijzondere levensverhaal, had hij ook een quiz georganiseerd met serieuze prijzen waar fervent voor werd gestreden. Het officiële tekenmoment met lekkers mocht niet ontbreken waarna we ook met z’n allen op de gevoelige plaat zijn gezet. Tom ontving als papa een passend cadeau die onze schoonmaakbranche eer aandoet en onze collega’s Abdel en Yasemin hebben uit eigen beweging ook maar even zijn auto gewassen. Want ja, bij een schoonmaakorganisatie als 1nergiek ontgaat ons niets en wat vies is moet schoon worden.

Alle dank ook aan Henk Appels, onze opdrachtgever van het Atrium én matchmaker. Hij deed zijn verhaal over waarom hij met 1nergiek graag al vele jaren samenwerkt en wat daar belangrijk bij is om vervolgens de details prijs te geven hoe hij ons op elkaar vond lijken en als bemiddelaar Tom en 1nergiek aan elkaar gekoppeld heeft.

Een unieke middag en daar zullen nog vele soortgelijke momenten op gaan volgen.

We spreken dan ook niet over sponsoring; wij noemen dat een win-win!

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's