1nergiek en Markthal blijven partners

We krijgen er 1nergie(k) van… Exploitant in winkelcentra Klépierre heeft de samenwerking met ons verlengd om de iconische overdekte woon- en winkelboog Markthal Rotterdam schoon en netjes te houden. Ik ben er trots op dat ik het schoonmaakcontract mocht ondertekenen, dat op 31 mei 2021 ingaat, voor schoonmaak, vloer-, glas- en gevelonderhoud.

Onze objectleidster Rachida en haar 1nergieke team schooncollega’s zorgen er elke dag weer voor, dat het winkelend publiek zich in de Markthal welkom voelt met een schone en veilige beleving. Beleving is belangrijk, het zorgt voor emotie en emotie doet kopen. En dat gunnen we de ondernemers en bewoner van de Markthal van harte. De coronatijd was voor alle betrokkenen van de Markthal een flinke uitdaging, daarin hebben we ook onze flexibiliteit laten zien. Ook nu blijft deze competentie een belangrijk onderdeel van de samenwerking.

Over Markthal Rotterdam
Een overdekte markthal kom je in meer wereldsteden tegen, maar in Rotterdam is de Markthal een icoon. “Met de Markthal maken we stad, het is een icoon. Maar als je erin staat ervaar je vooral ruimte. Dat is de kunst: er tegelijk zijn en niet zijn. Een prachtige paradox.”​ – WINY MAAS, MVRDV architect van de Markthal. Wie tussen de marktkramen door loopt en omhoog kijkt, ziet het kunstwerk ‘Horn of plenty’ (Hoorn des overvloeds) van Arno Coenen en Iris Roskam. Markthal is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Een plek waar goed eten en uniek wonen in een spectaculaire boog samenkomen. Na vijf jaar van bouwen, opende op 1 oktober 2014 het iconische gebouw zijn deuren.

Over Klépierre
Klépierre S.A. is een Franse vastgoedbeleggingsmaatschappij en de op een na grootste beursgenoteerde exploitant van winkelcentra in Europa. Het werd opgericht in 1990. Het richt zich op het bezit, het beheer en de ontwikkeling van winkelcentra in continentaal Europa.

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's