1nergiek behaalt Keurmerk Verantwoord Schoon voor Atrium Amsterdam

“Als je je zaken goed voor elkaar hebt, doet wat je belooft en met je klant hebt afgesproken, dan is een audit geen probleem. We zijn er trots op dat 1nergiek het Keurmerk Verantwoord Schoon heeft ontvangen voor het schoonmaakonderhoud van het prestigieuze kantoorpand Atrium aan de Zuidas in Amsterdam. Met een 8,6!”, reageert een trotse Guido Wajer, kwaliteitsmanager bij schoonmaakbedrijf 1nergiek uit Lijnden. Stichting LOSK voerde de audit op 27 november 2020 uit.

 

Keurmerk Verantwoord Schoon is een nieuw, uniek en onafhankelijk praktijk-keurmerk voor de schoonmaaksector. Bij andere keurmerken en certificaten wordt de theorie van de uitvoering beoordeeld, het Keurmerk Verantwoord Schoon richt zich op de praktijk en de uitvoering van alle processen. Dus daar waar het schoonmaakonderhoud gebeurt.

De mens achter de schoonmaak

Het Keurmerk Verantwoord Schoonmaken is gebaseerd op (1) resultaat, (2) processen en (3) de mens achter de schoonmaak. Dat beaamt Guido Wajer, kwaliteitsmanager bij 1nergiek: “De audit kijkt heel serieus achter de schermen en in de processen op de werkvloer. Dat spreekt ons enorm aan in vergelijking met de bestaande papieren keurmerken en certificaten.”

Veiligheid en gezondheid zijn belangrijk

“1nergiek is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat spik en span schoonmaakt, met oog voor de omgeving. Onze kracht zijn onze mensen. Daarom stellen wij het welzijn van onze mensen voorop. De winst hiervan is groot, voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers. Als vanzelfsprekend willen we graag dit keurmerk behalen om onze klanten en medewerkers te laten zien, dat we hen allemaal serieus nemen en hun veiligheid en gezondheid belangrijk vinden.”

Schoonmaak blijft mensenwerk

“Het is nu ook gebleken dat wanneer je je zaken gewoon goed voor elkaar hebt,  zo’n audit geen probleem hoeft te zijn, ook al krijg je nog tips en adviezen mee op basis van de constateringen. Daar kun je weer verder mee en dat willen we ook, want schoonmaak is en blijft mensenwerk.”

1nergiek heeft besloten om het hele bedrijf te auditen voor het Keurmerk Verantwoord Schoon. Guido: “Met de kracht van onze mensen, de heldere afspraken met onze klanten en onze vakkennis gaat dat lukken. We zijn ervan overtuigd!”

Over Atrium Amsterdam

Atrium Amsterdam is een echte eyecatcher voor iedereen die de kruising van de Strawinskylaan en de Parnassusweg passeert of op de A10 Zuid rijdt. Het kantoorgebouw is een samensmelting van ondernemerschap, hospitality, duurzaamheid en welzijn. Tevens heeft het een rijke historie, als het oudste gebouw van de Zuidas. Het is meer dan een kantoorgebouw alleen. Het is de architectonische vertaling van optimale productiviteit. Atrium Amsterdam bevindt zich in het hart van de Amsterdamse Zuidas. Dit is een zeer levendig gebied waar bedrijven, instellingen, horeca, de Vrije Universiteit van Amsterdam én woningbouw voor veel dynamiek zorgen.

 

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's

Neem contact op

Teruggebeld worden door een van onze schooncollega's