Nieuws

Nieuws

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor informatie over onze diensten en services en voor ander nieuws vanuit ons bedrijf.

Vanaf 1 februari 2018 samen verder onder de naam 1nergiek

De laatste jaren zijn de identiteit, kennis en kunde van de labels Teico Service, SGA Schoonmaak, 1nergiek en Glas&Rein, samen de Professional Facility Services Group, steeds meer naar elkaar toegegroeid. Vanaf 1 februari 2018 gaan zij…

1nergieke aanpak gekozen voor grote vastgoedprojecten Amsterdam

1nergiek is als winnaar uit de bus gekomen bij een aantal grote tendertrajecten van ’s werelds grootste vastgoed-ontwikkelaar en –beheerder. Daar zijn we trots op! Voor prestigeprojecten Symphony Offices, 1000 Mahler en UP Office Building is gekozen voor…

1nergiek breidt diensten bij Wereldhave verder uit

Per 1 januari j.l. is 1nergiek gestart als schoonmaakpartner bij het Eggert Winkelcentrum in Purmerend. Dit winkelcentrum dat afgelopen tijd flink is gerenoveerd, fungeert als belangrijk kernpunt voor winkeliers en dagjesmensen in de regio Purmerend. 1nergiek…

Vanaf 1 februari 2018 samen verder onder de naam 1nergiek

De laatste jaren zijn de identiteit, kennis en kunde van de labels Teico Service, SGA Schoonmaak, 1nergiek en Glas&Rein, samen de Professional Facility Services Group, steeds meer naar elkaar toegegroeid. Vanaf 1 februari 2018 gaan zij daarom verder onder de naam 1nergiek.

“Onder de naam 1nergiek dragen wij onze gezamenlijke kernwaarden eenheid, expertise en enthousiasme nog beter uit. Wij geloven in de kracht van onze mensen. Daarom staat het welzijn van onze mensen voorop. En dat komt ten goede aan onze collega’s én opdrachtgevers,” aldus Annemarie Buijs, algemeen directeur bij 1nergiek.

Teico Service (sinds 1981) en SGA Schoonmaak (sinds 1922) zijn al geruime tijd gevestigde namen op de markt. In 2015 zijn 1nergiek en Glas&Rein hier als jongste telgen bijgekomen en zijn de bedrijven gefuseerd. De uitstraling naar buiten bleef door het behoud van de verschillende merknamen echter gescheiden. Annemarie Buijs legt uit: “een bewuste keuze. We wilden onze opdrachtgevers graag de vertrouwde uitstraling blijven geven en voortbouwen op de kracht van deze merken.”

Nu komt daar met de naamswijziging naar 1nergiek dus verandering in. Waarom de naamswijziging en waarom 1nergiek? Annemarie: “het moment is daar om een eenduidiger beeld naar buiten te brengen. De verschillende merken leverden naast een vertrouwd geluid, ook vertraging en onduidelijkheid op. We zijn een frisse, moderne en duurzame organisatie en willen dit ook uitstralen. Dat lukt ons inziens het beste met een nieuwe naam als 1nergiek”.

Samen 1nergiek

1nergiek is actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen. Onze organisatie telt 700 medewerkers en is een middelgrote speler op de zakelijke schoonmaakmarkt. Vanzelfsprekend maken wij schoon. Maar door onze aandacht voor mens en welzijn zorgen we ook voor optimaal leef-, werk- en winkelplezier van onze opdrachtgevers en hun gasten. Hiervoor bieden wij een scala van diensten, van huismeester tot receptionist, van handyman tot groenvoorziening.

1nergieke aanpak gekozen voor grote vastgoedprojecten Amsterdam

1nergiek is als winnaar uit de bus gekomen bij een aantal grote tendertrajecten van ’s werelds grootste vastgoed-ontwikkelaar en –beheerder. Daar zijn we trots op! Voor prestigeprojecten Symphony Offices, 1000 Mahler en UP Office Building is gekozen voor de 1nergiek aanpak. Met onze aandacht voor mens en welzijn versterkt 1nergiek de beoogde uitstraling van deze “Premier Properties”. Op naar een 1nergieke samenwerking!

Onze aanpak

Ook geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van 1nergiek?
Onze commerciële afdeling staat voor u klaar via service@1nergiek.nl en 088-2358300.

1nergiek breidt diensten bij Wereldhave verder uit

Per 1 januari j.l. is 1nergiek gestart als schoonmaakpartner bij het Eggert Winkelcentrum in Purmerend. Dit winkelcentrum dat afgelopen tijd flink is gerenoveerd, fungeert als belangrijk kernpunt voor winkeliers en dagjesmensen in de regio Purmerend. 1nergiek draagt door haar diensten optimaal bij aan een fijne winkelervaring, veilige omgeving en een schoon winkelcentrum. De komende tijd zal worden gewerkt aan het versterken van het team en het opfrissen van de dienstverlening.

Onze diensten

Ook geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van 1nergiek?
Onze commerciële afdeling staat voor u klaar via service@1nergiek.nl en 088-2358300.